Ons nieuws

sprookjeshof23
Uitje Sprookjeshof

Vrijdag 2 juni was het weer zover, ons jaarlijkse uitje naar Sprookjeshof! Wat hebben we met zijn allen genoten van het park en het prachtige weer.

carnavalhelpernest23_sq
Carnaval 2023

Deze week vele activiteiten, o.a. schminken, stropdassen maken en uiteraard mogen de kinderen de hele week verkleed komen, wat een feest!!

nov03
Inspectie GGD goed verlopen

In mei vond er weer een inspectie plaats door de GGD, trots kunnen we melden dat we ook dit jaar weer geheel voldoen aan alle (nieuwe) eisen! Bekijk hier het inspectierapport (PDF)

ehbo_2021
Bijscholing EHBO-BHV

Deze week zijn hebben wij weer een kinder-EHBO/BHV bijscholing gedaan. Bedankt A1 trainingen voor de leerzame training, er zijn zelfs branden geblust in de tuin!

voorlees2021
Nationale Voorleesdagen

Vandaag is de laatste dag van de Nationale Voorleesdagen 2021. We hebben het boek ‘Coco kan het!’ meerdere malen gelezen, liedjes gezongen, een ‘Voorleeslunch’ gegeten en veel geknutseld!

eetsmakelijk20
Pannenkoeken

Deze week ronden we het Uk & Puk thema ‘Eet smakelijk’ af. Als lunch trakteert Puk ons op pannenkoeken, wat een feest!

ukpukverkeer
Uk en Puk thema verkeer

We werken met een nieuw thema Uk en Puk. Verkeer, we verven stoplichten, zingen “de wielen van de bus” en kunnen zelf een heus rijbewijs halen. Buiten is een heel circuit aangelegd, wat een pret en wat leren we weer veel!

missenhelpernest
Wij missen jullie

Lieve kinderen wij missen jullie allemaal in deze gekke tijd. Hopelijk kunnen jullie snel weer komen spelen.

Uk en Puk thema familie

Deze week zijn we weer begonnen met een nieuw thema van het Uk en Puk programma. Het thema de komende weken is Ik en mijn familie. In dit thema staat familie centraal. De kinderen ontdekken welke mensen bij hun familie horen. Ze praten over jong en oud, verschillende familieleden, verjaardagen en samen dingen doen.

Nationale voorleesdagen

De Nationale voorleesdagen zijn begonnen. Op het Helpernest lezen we dagelijks voor uit het prentenboek van het jaar Moppereend.