Aanmelden - Belangstelling

U bent zich aan het oriënteren in verband met de plaatsing van uw kind. U kunt op deze website veel informatie vinden over onze visie en werkwijze. U kunt zich aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Vul dit aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Aanmelden is geheel vrijblijvend en hier zijn geen verplichtingen en/of kosten aan verbonden.

Wanneer wij het aanmeldformulier ontvangen kijken wij naar de plaatsingsmogelijkheden en berichten wij u hierover. Eventueel kunt u op een wachtlijst geplaatst worden. Wanneer wij u een plaatsingsaanbod doen en u gaat hiermee akkoord verzoeken wij u zich te registreren en zullen wij een officieel plaatsingscontract aanbieden. Na ondertekening van dit contract is de plaatsing definitief en zijn de dagen/dagdelen gereserveerd voor uw kind(eren).


  JongenMeisje


  JongenMeisje

  U vult een aanmeldformulier in op onze website om zo uw belangstelling kenbaar te maken

  • U wordt door ons teruggemaild of teruggebeld

  • B. In plaats van het invullen van het aanmeldformulier kunt u ons ook bellen voor informatie of voor het maken van een afspraak voor een rondleiding, hiervoor kunt u ook een aanvraagformulier rondleiding via deze website invullen.
  • U krijgt een rondleiding (meestal door de directeur) en uitgebreide informatie. Tijdens dit gesprek kunt u zelf uw vragen stellen. Dit gesprek duurt meestal een half uur tot een uur.

  Registreren en wennen

  Er is plek voor uw kind en u heeft besloten om uw kind in te schrijven bij het Helpernest.

  • U vult het digitale registratieformulier in op onze website en u ontvangt een contract/plaatsingsovereenkomst die u moet ondertekenen en aan ons moet retourneren. Met het tekenen van de plaatsingsovereenkomst geeft u aan dat u akkoord gaat met de algemene plaatsingsvoorwaarden en de inhoud van onze informatiemap, deze vindt u ook op onze website.
  • Als wij het door u getekende contract hebben ontvangen is de plaatsing definitief.
  • Wij ontvangen na de geboorte van uw kindje graag een geboortekaartje zodat wij de gegeven van uw kind kunnen gebruiken in onze administratie.
  • Ongeveer een maand voor de plaatsingsdatum bellen of mailen wij u op om een afspraak te maken voor het intakegesprek en twee wendagdelen met u af te spreken. Uw kindje komt dan twee keer (gratis) bij ons wennen. Deze wendagdelen vinden circa een of twee weken voor de officiële startdatum plaats.
  • U ontvangt voorafgaand aan het wendagdeel een digitaal intakeformulier. Hier kunt u allerlei details over uw kind invullen. Tijdens het intakegesprek wordt dit formulier met u besproken.