Uitstapje naar Sprookjeshof

Vrijdag 2 juni was het weer zover, ons jaarlijkse uitstapje naar het Sprookjeshof in Zuidlaren. We hadden weer stralend weer en kinderen, ouders en leidsters hebben genoten!

Achter de ouderlogin kunt u de foto’s weer vinden.

Nationaal Voorleesontbijt

Geweldig, vanmorgen werd er voorgelezen door Maaike Veening van Theatergroep KatKids uit het prentenboek van het jaar “de kleine walvis”.

Daarna werd het boekje nagespeeld en werd er zelfs een speciaal liedje over de walvis gezongen. We hebben ook nog lekker ontbeten met kleine bolletjes en zelfgemaakte smoothies!!

Meer foto’s achter de login.Sinterklaasfeest

Op het Helpernest werd weer een geweldig sinterklaasfeest gehouden. Deze keer kwamen de sint en zijn pieten zelfs per boot. En tot grote verassing was zelfs Pietje Puk meegekomen.
De sint is inmiddels weer naar Spanje en de kinderen hebben gezellige dagen op het Helpernest gehad, ze hebben pietengym gedaan en uiteraard weer hun pietendiploma gehaald, kadootjes in de schoorsteen werpen en ze werden zelfs prachtig geschminkt als Pietje Puk. De foto’s van het feest kunt u vinden achter de login voor ouders.

Herfst


Op het Helpernest werken we met het thema Reuzen en Kabouters. Volop activiteiten op alle groepen voor alle leeftijden. Door de kabouters van de peutergroep wordt o.a. kaboutersoep gemaakt van kastanjes. Wat een gezelligheid!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uitstapje Sprookjeshof

Wat hebben we weer genoten. Vrijdag 3 juni gingen we weer op stap naar het Sprookjeshof in Zuidlaren. Een stralende dag en een zeer grote groep kinderen, ouders en leidsters!

Foto’s staan achter de login voor ouders.