Tuintje!

Vandaag hebben de kinderen weer allerlei plantjes gepoot in de hangende tuintjes. In dit album staan enkele foto's.

Meer foto's in het fotoboek voor ouders (na inloggen!). Log in of meld je aan.

Pasen op het Helpernest

De kinderen genoten de afgelopen dagen van het knutselen, eieren zoeken en de paasbrunch, het was weer heel gezellig. We wensen iedereen fijne paasdagen!


Ook Levi had een prachtige paasmuts gemaakt.

Nieuw thema met Puk: Knuffels

De komende weken werken we weer met een nieuw thema: Knuffels. De groepen zijn weer gezellig ingericht en de kinderen mochten vandaag al hun eigen knuffel meenemen. De peuters hadden vandaag al veel plezier, hun knuffels mochten slapen achter de mooie gordijnen in de zelfgemaakte bedjes, wat een pret!


Ouders/verzorgers kunnen aanmelden/inloggen om foto's en meer informatie over het Puk programma te bekijken.

Helpernest goedgekeurd door de GGD

Op 8 januari j.l. zijn wij weer onverwachts gecontroleerd door een inspecteur van de GGD. Het Helpernest voldoet ook in 2014 weer aan alle kwaliteitseisen. Een citaat:”Het Helpernest is een kleinschalig kinderdagverblijf wat werkt met een betrokken team pedagogisch medewerksters waarvan de meesten al lange tijd in dienst zijn, Voor de verrijking van het pedagogisch beleid wordt gebruik gemaakt van het vroegtijdige voorschoolse programma Uk en Puk. Uiteraard zijn wij weer heel blij en trots dat we aan alle gestelde kwaliteitseisen van de wet Kinderopvang voldoen.