Braderie

Donderdag was er weer de jaarlijkse braderie in Helpman. We zijn gezellig met de kinderen de braderie op geweest en ze hebben genoten in de draaimolen.

Muziekles

Vanmorgen is de muziekles weer van start gegaan. De kinderen hadden veel plezier met Irmgard Borchers van de Muziekkoerier, die wekelijks nu op donderdag deze les verzorgd. Meer foto’s te vinden achter de login voor ouders.


Oef wat is het warm

De komende weken werken we met het zomerthema "Oef wat is het warm". Samen met Puk zijn er weer ontzettend veel leuke activiteiten zo is er o.a. een echte ijssalon ingericht op het Helpernest en maken en verkopen de kinderen schepijs. Zelfs buiten staat een tafel waar de kinderen ijsjes van zand maken.

Wat een plezier!!!

Voor ouders worden er regelmatig foto’s in het album geplaatst van deze activiteiten.

Pret in de speeltuin

De vakantieperiode breekt aan, op het Helpernest worden extra leuke dingen gedaan zoals een uitstapje met de peuters naar de speeltuin.

Peuteruitstapje

Vrijdag 6 juni zijn we met een zeer grote groep kinderen, ouders en leidsters naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest. Het was geweldig weer en we hebben genoten in het mooie speelpark. Na veel speelplezier hebben we gezellig gegeten op het grote terras en daarna moe en voldaan naar huis gegaan. Foto's voor ouders in het album na inloggen.
Puk heeft een nieuw plekje op de babygroep

Onze babygroep is geheel in een nieuw jasje gestoken, het resultaat is prachtig!! Ook Puk heeft een mooi plekje in de hangmat gekregen.

Op dit moment werken we met het thema Ik en mijn familie, de groepen hangen vol met familiefoto’s en uiteraard worden er weer veel leuke activiteiten gedaan. Deze week waren de peuters conducteur van de trein en hadden weer veel plezier. Ook Puk was van de partij!

Kijk voor foto’s in het album voor ouders (na inloggen). Log in of meld je aan.