2015

Het team van het Helpernest wenst iedereen een heel gelukkig 2015!!
Kerst

Afgelopen vrijdag was er een heel gezellig kerstdiner met de oudste peuters (foto's achter login voor ouders) en hun ouders. Na vele activiteiten als kerststukjes, kerstballen en kaarten maken was dit een mooie afsluiting.

Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen!!Sinterklaas

Drukke dagen op het Helpernest, veel activiteiten als pepernoten bakken, hoedjes knutselen en natuurlijk pietengym. Ook was er een geweldig sinterklaasfeest afgelopen zaterdag wat hebben we genoten!

Als afsluiting mochten de kinderen van de peutergroep deze week hun Pietendiploma in ontvangst nemen.

Sinterklaas

Sinterklaas is weer in het land, op het Helpernest zijn de groepen weer gezellig versierd. De kinderen knutselen er op los en hebben veel pret met verkleden. Volgende week komt Sinterklaas met de pieten de kinderen een bezoekje brengen.


Medewerksters geslaagd

Hoera!! Onze medewerksters zijn geslaagd voor het certificaat V.V.E. werken met Uk en Puk en het diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster niveau 4. Samen met kinderdagverblijf Pido uit Haren hebben we de laatste anderhalf jaar hard gewerkt voor dit resultaat. Uiteraard zijn wij zeer trots op alle medewerksters en binnenkort zullen we de certificaten en diploma’s feestelijk uitgereikt krijgen.Sint Maarten

11 november is de dag dat mijn lichtje branden mag. Op het Helpernest zijn de kinderen druk aan het knutselen en maken een prachtige Puk lampion.