Diploma’s!

Supertrots zijn we op onze topleidsters. Allen hebben zij samen met de collega's van Pido uit Haren de afgelopen anderhalf jaar keihard gewerkt. Deze week mochten ze het diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster Niveau4 en het certificaat werken met het VVE programma Uk en Puk in ontvangst nemen. Uiteraard werd dit feestelijk gevierd op een mooie locatie in Onnen. In de boerderij van de familie Dijkstra genoten we van een heerlijk lopend buffet. Dames nogmaals van harte gefeliciteerd!!!

Slotdag voorleesdagen

Vandaag was de slotdag van de Nationale Voorleesdagen. Met de grootste peuters zijn we naar bibliotheek de Wijert geweest. Theatergroep KATkids gaf daar een voorstelling over Boer Boris. We hebben genoten!!!


Voorleesontbijt

Vandaag was het voorleesontbijt op het Helpernest. Boerin Cis las voor uit het prentenboek van het jaar Boer Boris gaat naar zee! Tot en met 31 januari hebben we diverse activiteiten i.v.m. de Nationale Voorleesdagen. De groepen zijn weer gezellig aangekleed en we werken ook met het thema Puk en de boerderij.Nationale Voorleesdagen

Volgende week woensdag 21 januari starten de Nationale Voorleesdagen. Uiteraard besteden wij hier weer uitgebreid aandacht aan. Woensdag hebben we een speciale gast die voorleest uit het prentenboek van het jaar Boer Boris gaat naar zee. Op donderdag 22 januari en maandag 26 januari zal Irmgard Borchers van de muziekkoerier het boek op een speciale manier onder de aandacht van de kinderen brengen.
2015

Het team van het Helpernest wenst iedereen een heel gelukkig 2015!!
Kerst

Afgelopen vrijdag was er een heel gezellig kerstdiner met de oudste peuters (foto's achter login voor ouders) en hun ouders. Na vele activiteiten als kerststukjes, kerstballen en kaarten maken was dit een mooie afsluiting.

Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen!!