Ouderavond 16 juni

Dinsdag 16 juni a.s. organiseren we samen met onze oudercommissie een ouderavond.Programma van deze avond:

  • Inloop vanaf 19.30 uur

  • 19.45 – 20.00 filmpje helpernest

  • 20.00 – 20.45 voorlichting logopediepraktijk Groningen-Zuid

  • 20.45 – 21.15 oudercommissie oude en nieuwe leden + stellingen


Opgave voor 12 juni.

Puk verkeer

Op dit moment werken we met het nieuwe Puk thema Verkeer. De peuters mochten zelf al een bus verven, hiermee doen we tal van activiteiten de komende weken.

Ook werd er een heus circuit uitgezet in de tuin en konden de kinderen hun rijbewijs halen. Verder lezen we voor uit het boek de Rode bus, leren we wat verkeersborden zijn, zingen we liedjes zoals "de wielen van de bus" etc.etc. Binnenkort weer foto's voor ouders op de website.


Thema's: eet smakelijk en verkeer

Het thema Eet smakelijk is afgelopen, de kinderen hebben genoten van alle activiteiten. Foto's voor ouders zijn te zien achter de login. Volgende week gaan we weer van start met een nieuw thema: Verkeer!
Vrolijk Pasen

Deze week allerlei activiteiten rondom Pasen. Eieren verven en eieren zoeken in de tuin. Paasbakjes maken en elke dag een gezellige paasbrunch met heerlijke paasbroodjes van de warme bakker Rob van Dijk. Smullen maar!!Eet Smakelijk!

Deze week zijn we weer begonnen met een nieuw Thema met Puk: Eet Smakelijk. De komende weken gaan de kinderen allerlei soorten fruit proeven, koken ze in de zandbak met echte pannen, gaan ze echte koekjes bakken, leren ze zelf brood smeren, maken ze heksensoep en uiteraard gaan we lekker brunchen met Pasen en eieren verven en zoeken. Kortom weer veel activiteiten op het Helpernest met Puk!


Nieuwe banken

Op de dreumesgroep zijn prachtige nieuwe banken en een tafel gekomen. De kinderen vinden het wel gezellig zo! Ook de ramen zijn voorzien van nieuwe reclame en Karla zal uiteraard weer prachtige schilderingen aanbrengen.