Thema's: eet smakelijk en verkeer

Het thema Eet smakelijk is afgelopen, de kinderen hebben genoten van alle activiteiten. Foto's voor ouders zijn te zien achter de login. Volgende week gaan we weer van start met een nieuw thema: Verkeer!
Vrolijk Pasen

Deze week allerlei activiteiten rondom Pasen. Eieren verven en eieren zoeken in de tuin. Paasbakjes maken en elke dag een gezellige paasbrunch met heerlijke paasbroodjes van de warme bakker Rob van Dijk. Smullen maar!!Eet Smakelijk!

Deze week zijn we weer begonnen met een nieuw Thema met Puk: Eet Smakelijk. De komende weken gaan de kinderen allerlei soorten fruit proeven, koken ze in de zandbak met echte pannen, gaan ze echte koekjes bakken, leren ze zelf brood smeren, maken ze heksensoep en uiteraard gaan we lekker brunchen met Pasen en eieren verven en zoeken. Kortom weer veel activiteiten op het Helpernest met Puk!


Nieuwe banken

Op de dreumesgroep zijn prachtige nieuwe banken en een tafel gekomen. De kinderen vinden het wel gezellig zo! Ook de ramen zijn voorzien van nieuwe reclame en Karla zal uiteraard weer prachtige schilderingen aanbrengen.


Puk en de boerderij afgesloten

Het Puk thema de boerderij is afgesloten, veel plezier gehad met o.a. het voorleesontbijt met de muziekjuf en in de bibliotheek, schminken voor carnaval, uitstapjes naar de dieren in het weiland met de bolderkar etc.etc.! Foto's staan achter de logincode voor ouders!
Carnaval

Ook op het Helpernest uitgebreid aandacht voor het carnaval. De peuters worden geschminkt en zelfs de allerkleinsten gaan verkleed!!

Ook volgende week mogen de kinderen verkleed op het Helpernest komen.