Eet Smakelijk

Vandaag zijn we weer begonnen met een nieuw Puk thema Eet Smakelijk! Op de peutergroep mochten de kinderen zelf hun boodschappen doen en afrekenen bij de kassa!

Op de dreumes- en babygroep werd begonnen met het maken van mooie placemats. De komende weken staan alle activiteiten in het teken van voeding. Het Helpernest werkt vanaf vandaag met een geheel vernieuwd, gezond voedingsbeleid. Ouders krijgen deze week alle informatie in hun postvakje.
Nationale Voorleesdagen

25 januari starten de Nationale Voorleesdagen. Wij besteden hier dagelijks aandacht aan en lezen o.a. voor uit het prentenboek van het jaar.
Op 28 januari houden wij het Voorleesontbijt met als gast poppentheater Inkipinki. Om 10.00 uur begint de voorstelling “We hebben er een geitje bij”. Uiteraard zijn alle peuters welkom!!

Sinterklaas

Op 28 november was het weer zover Sinterklaas en zijn Pieten brachten ons een bezoek. Wat een fantastisch feest en wat waren er veel kinderen en
ouders aanwezig, gezellig!! De foto's van het feest en andere sinterklaasactiviteiten kunt u vinden achter de login voor ouders.

Herfst

De afgelopen weken hebben we gewerkt met het thema Reuzen en Kabouters. Uiteraard weer veel activiteiten zoals liedjes zingen, verkleed als kabouter bladeren zoeken, spelen met de kabouters en kastanjes in de herfsttafel en uiteraard een mooie lampion maken voor sint maarten.


Circus

Het Puk thema Circus is afgelopen. De kinderen hebben veel plezier gehad met alle activiteiten. De ballenbak, acrobatiek, knutselactiviteiten, voorlezen en de grootste peuters gingen zelfs naar het echte circus. Foto's vindt u achter de login voor ouders. Volgende week starten we met een nieuw Puk thema Reuzen en Kabouters, we hebben er weer zin in!!


20 jaar Helpernest!!

Afgelopen zaterdag vierden wij ons 20 jarig bestaan. Het was een geweldig feest en we hebben allemaal genoten. Het thema was circus en de medewerksters waren prachtig verkleed. Kinderen werden geschminkt, er waren echte pony’s waar op gereden kon worden, clown Joepie maakte prachtige ballonfiguren en er werd gedanst op de muziek van d.j. Evert. Ook was er de bibberspiraal waar een gratis dag opvang gewonnen kon worden. De papa of mama van Pepijn Penninga had de beste score!!! De fles wijn is gewonnen door de mama van Floris Akse!! Gefeliciteerd!!!
Op het Helpernest werken we gezellig door met het thema Circus de komende weken, deze week zelfs een ballenbak op de peutergroep!!